Chyba 404
Omlouváme se, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete se vrátit na úvodní stránku, nebo pokračovat na nejnovější články níže.

Radost z nového románku se s věkem nezmenšuje – tak proč je tak těžké najít člověka, který nám rozbuší srdce?

Podle Helen Coffey s přibývajícím věkem vzrušení z nového romantického poblouznění nemizí, ale najít někoho, kdo nám rozbuší srdce, je stále náročnější. Zamýšlí se nad úpadkem zamilovanosti v průběhu času a vzpomíná na svá dvacátá léta, kdy byla neustále okouzlena téměř každým, koho potkala.

USA opakovaně varovaly Rusko před útokem v Moskvě, tvrdí Bílý dům

Bílý dům informoval, že Spojené státy americké pravidelně upozorňovaly Rusko na to, že extremistické skupiny mají v úmyslu provést útoky na masové akce v Moskvě. Toto varování předcházelo nedávnému teroristickému útoku na koncertní síň, při kterém přišlo o život více než 140 osob.

Svět ročně vyplýtvá přes miliardu tun potravin, zatímco miliony hladoví

Svět v roce 2022 vyplýtval 1,05 miliardy metrických tun potravin. Zhruba pětinu potravin promrhají domácnosti, restaurace, maloobchody a další služby, zatímco lidé v mnoha oblastech hladoví. V nové zprávě na to upozornila Organizace spojených národů.

Ukrajina požádala NATO o protivzdušnou obranu, po ruských útocích hlásí škody

Kyjev na dnešním mimořádném zasedání Rady NATO-Ukrajina požádal o další dodávky pro protivzdušnou obranu v souvislosti s ruskými útoky na ukrajinskou infrastrukturu, informovalo ukrajinské zastoupení při NATO na síti X. Moskva zintenzivnila v posledních týdnech údery na ukrajinské území, dnes v noci zaútočila drony i raketami, uvedlo ukrajinské letectvo. Škody hlásí úřady z Charkova nebo Záporoží.

RYCHLÉ ZPRÁVY Z UKRAJINY

Vydejte se za vinicemi, turistikou a historií do Srbska

Hlavní město Srbska Bělehrad zná mnoho nadšených cestovatelů. Historii této země však můžete objevovat i prostřednictvím prozkoumávání starých klášterů v jednom z mnoha srbských národních parků.

Australan se skryl před policií v kanálu, zůstal tam uvězněný skoro dva dny

Hasiči zachránili osmatřicetiletého Australana, který na více než 30 hodin uvízl v kanálu. Skryl se tam před policií poté, co způsobil v neděli ráno dvě dopravní nehody. Muž byl podchlazený, ale je ve stabilizovaném stavu a pomáhá policii s vyšetřováním zmíněných autonehod.

Novinka od firmy Triumph. Podívejte se na model Rocket 3 Storm

Britská společnost Triumph se pochlubila dalším přírůstkem do rodiny Rocket. Model pro rok 2024 nese název Rocket 3 Storm. Je skutečně na co se koukat. Tahle bestie od Triumphu patří mezi nejsilnější motorky světa. V sedle by se měl uvelebit pouze zkušený jezdec. Tahle motorka nám totiž nedá nic zadarmo. Odměnou ale bude agresivní rychlost, síla a překrásný design.

Japonský modul SLIM se probudil ze spánku i po druhé lunární noci

Modul SLIM japonské vesmírné agentury JAXA, který v druhé polovině ledna přistál na Měsíci, nečekaně přežil i druhou mrazivou měsíční noc a vyslal na Zemi nové snímky. Informovala o tom dnes agentura AFP.

Dupreeh se přidává k Falcons

Saúdy podporovaný Counter-Strike 2 tým Falcons našel tento týden nového pátého hráče v podobě známého dánského veterána Petera "dupreeh" Rasmussena, který se připravuje na návrat po vynechání PGL Copenhagen Major.

5 největších zabijáků vášně. Přešlapy, ze kterých se stává nechtěná antikoncepce

Někdy se to děje, aniž si člověk uvědomí. V zápřahu životních strastí najednou zjistí, že vášeň ve vztahu je dávno zapomenutou minulostí. Není chuť, prostor, podmínky... Nejvyšší čas situaci vybalancovat!

RYCHLÉ ZPRÁVY Z UKRAJINY